понеделник, 24 ноември 2014 г.

Образователен сайт


Представям Ви едно ново място в интернет (е, не чак толкова ново – организирах го  през месец август) – 
Материалите в него са 
подредени по друг начин, който  е по-прегледен и позволява по-бързо да се открие  това, което се търси.

Хубаво е да има едно място в огромното Интернет пространство, където може да се намерят образователни материали за децата, посещаващи българските неделни  училища. 
      Какво по-хубаво от това да  протегнеш ръка и да избереш от виртуалната лавица онзи свитък, който ще те поведе из дебрите на красивото българско слово, из величието на родната история или из красотата на нашата природа? 

В сайта са поместени авторски образователни материали, създадени за децата, които изучават български език и литература,  българска история и география.  Българчетата в чужбина са като всички деца по света – любознателни, търсещи, готови да откриват нови светове. За да се удовлетвори това прекрасно детско любопитство, на страниците на сайта са поместени публикации, свързани със световната история и общата география; детски песнички, с които са израснали не едно поколение българи;  легенди и предания; разкази за обичаите и традициите на народна ни; забавни игри и загадки, и още много интересни материали на български език.

Да споделим любовта към родното и любовта към знанието!

Няма коментари:

Публикуване на коментар